petak, 2. kolovoza 2013.

Savršen spoj bez dinara u džepu

Upoznali ste zgodnu devojku koja se zainteresovala za vas. Dogovorili ste se da se nađete za vikend i malo se bolje upoznate. Grad je veliki, mogućnosti za izlazak su mnogobrojne. Postoji samo jedan problem - švorc ste.Ne brinite. Postoji mnogo stvari koje ipak možete uraditi a da "dejt" de bude katastrofa zbog toga što nemate dovoljno novca za nešto fensi. Uostalom, žene više cene kreativnost nego neki kliše od večere.

Fotografisanje pored vode
Ukoliko živite pored reke, jezera ili mora, zalazak sunca je savršen period za zbližavanje. A možete napraviti i sjajne fotke za pamćenje. Zamolite je da ponese svoj fotoaparat i provedite neko vreme fotografišući jedno drugo. Možete veče začiniti svirkom uz gitaru (ako umete da svirate) ili laganom zakuskom od jagoda, sira i krekera.

Ručak u parku
Obezbedite nekoliko namirnica iz prodavnice (sendviči, neki kolač, voće, boca vina...), ne zaboravite salvete, tanjire i plastične čaše. Pričajte, smejte se i uživajte u danu. Definitivno je bolje od restorana - nema rezervacija, nema čekanja na hranu. Tu ste samo vi i ona.

Šetnja gradom
Povedite je u šetnju. Obiđite galerije, tumarajte po mestima na koja retko zalazite, istražujte zajedno. Bacite novčiće u fontanu i poželite želju. Svratite do neke antikvarnice ili prodavnice suvenira i kupite joj neku zanimljivu sitnicu koja će je podsetiti na vas.

Pođite na planinarenje
Da li je ona ljubitelj prirode? Bez obzira na to gde živite sigurno postoji neko uzvišenje koje možete zajedno da istražite. Raspitajte se o zanimljivim mestima u okruženju, ponesite sa sobom vodu, neko suvo voće i krenite u zabavnu istraživačku avanturu.

Mondo

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.