petak, 17. svibnja 2013.

Kako lakše živjeti?

Svi mi imamo različita očekivanja, a isto tako i drugi mnogo očekuju od nas.

Budite odgovorni i osoba na koju se može računati

Zakoračite naprijed i preuzmite odgovornost za svoj život i svoja djela. Napravite sve ono što mora biti napravljeno, kad mora biti napravljeno, i to bez prigovora. Budite odgovorni za svoje akcije i prestanite prebacivati krivnju na druge. Razvijte sposobnost da birate i djelujete u nekoj situaciji, nemojte reagirati i napadati.

Budite spremni

Napravite sve što je potrebno na vrijeme kako biste bili uspješni. Sve zadaće na poslu obavite bez odlaganja i odugovlačenja. Budite spremni za sve što vam život može “dobaciti” u svakom trenutku, očekujte izazove koji su pred vama i imajte spreman plan akcije.

Iskrenost je najbolji pristup

Bez obzira na to što se dogodilo, ako ste iskreni, već ćete nekako riješiti stvar i to bez upletanja u mrežu laži. Manjak iskrenosti na kraju uvijek pogorša stvari, u kojem god životnom polju. Ništa se ne može riješiti ili popraviti bez da se situacija najprije iskreno razjasni. Želite da ljudi imaju povjerenja u vas, vaše riječi i djela. Osim toga, i vi želite imati povjerenja u same sebe, jer kakav je to život ako sebe ne možete niti pogledati u ogledalo.

Uvijek se trudite najviše što možete

Osrednji napor rezultira osrednjim rezultatima. Nije bitno hoćete li pobijediti ili izgubiti, bitno je kako odigrate “igru”. Čak i ako izgubite ponekad, a vi ste dali 110 posto svoje energije i volje, niste izgubili. Uspjeh će uvijek biti tu ako date sve od sebe

Živite sa strašću

Uživajte u životu i svim njegovim aspektima najviše i najbolje što možete. Kada promijenite način razmišljanja i počnete gledati pozitivne stvari, pronaći ćete ushićenje i zadovoljstvo i u najmanjim sitnicama. Probudite se sa osmjehom, pozdravljajte ljude s ljubavlju, entuzijazmom i uzbuđenjem. Intenzivno osjećajte svoje emocije, dajte svu svoju dušu u ono što radite i isprobajte nove stvari bez zadrške. Vaša će energija biti zarazna! I zapamtite pozitivne stvari za sobom privlače druge pozitivne stvari.

relaxforumNema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.