subota, 2. ožujka 2013.

Ribe vole bajke


Pogledaj šta koji horoskopski znak voli da gleda u bioskopu, pre nego što kupiš karte i kokice.


Ovan voli akcione filmove u kojima ne dominiraju osećanja već je bitnije da se stalno nešto dešava. Reč je o filmovima koji su napetosti, ponekad naporni za gledanje. Vole "bučne" i koloritne filmove.

Sa Ovnovima možete da gledate flimove kao što su: "Red" , "Žudnja za životom", "Bajka o bokseru", "Borilački klub", "Ben Hur", "Alfa odred", "Atila - bič božiji", "Pobesneli Maks", "Hrabro srce", "Spartak", "Snupi", "Skubi Du".

Bik voli filmove u kojima se sve vrti oko ljubavi, slavlja, hrane, novca i nekretnina. Vole i filmske priče o poznatim umetnicima ili umetnosti uopšte: "Preboleti Pikasa", "Andaluzijski pas", "Zaljubljeni Šekspir", "Modiljani", "Goja", "Volim te najviše na svetu", "Zona Zamfirova", "Dobra godina", Ferdinand", "Krava i pile".

Blizanci uživaju u filmovima u kojima se radi o putovanjima, koji imaju "nevidljivog" naratora koji nas vodi kroz film. Privlače ih filmovi o porodičnim odnosima, ali i oni sa porukom. Junaci tih filmova mogu biti novinari, trgovci... "Mol Flanders", "Beležnica", "Dobili ste poštu", "Vozeći gospođicu Dejzi", "Glasine", "Pisma Juliji", "Braća po oružju", "Braća Blum", "Kraljev govor", "Petparačke priče","Telefonska govornica".

Rak voli porodične filmove i serije, ali i dečije filmove, one koji se emituju tokom nekih praznika. To su priče koje nas razneže, koji su nostalgični, a radnja se dešava kraj neke vode - mora, jezera... "Jednog lepog dana", "Sam u kući", "Kuća na jezeru", "Maćeha", "Hari Poter", "Čarobnjak iz Oza", "Fontana", "Zlatno dete", "Budenbrokovi", "Patriota".

Za Lava su filmovi o prinčevima, princezama, kraljevima, kraljicama, predsednicima. Opisuje se stanje na dvoru ili u predsedničkim apartmanima. Sva dešavanja oko blaga, krune, dvora ili senata su takođe zastupljena u l"avovskim" filmovima. "Gladijator", "Kraljica Elizabeta", "Aleksandar", "Beli očnjak", "Kralj Artur", "Mačke iz visokog društva".

Za Devicu su priče o slugama i radnicima, o ekologiji, piscima, knjigama, dnevnicima, naučnicima. Filmovi o kućnim ljubimcima. "Erin Brokovič", "Ćerka moga šefa", "Sibirski berberin", "Nebesko kraljevstvo", "Carevo novo odelo", "Čitač", "Engleski pacijent".

Vaga uživa u filmovima o venčanjima, svadbama, ali i o manekenima, modi, izborima za lepotice. Vole i priče o bračnim odnosima, ljubavi, romantici. "Odbegla mlada", "Zgodna žena" , "Klavir", "Ekvilibrijum", "Pravna plavuša", "Jesen u Njujorku", "Kad si u Rimu", "Ljubav u Barseloni", "Supruge iz Stepforda".

Škorpija voli da gleda detektivske priče, trilere, priče o ubistvima, serijskim ubicama, ali i o vojsci, ratovima, policiji. Za škorpiju su i horori, ali i erotski filmovi. "Šerlok Holms", "Edenski vrt", "Nebo nad Berlinom", "Lepa sela lepo gore", "Đavo nosi Pradu", "Niske strasti", "Parfem", "Alfi", "Mrtav čovek", "Grad anđela", "Čarlston za Ognjenku", "Desperado", "Derviš i smrt".

Strelac voli da putuje, voli da upoznaje strance. Za njega su filmovi sa temom putovanja idealni, ali i oni koji imaju veze sa igrama na sreću, na primer. "Australija", "Život je lep", "Amerikanac u Parizu", "Meksikanac" , "Robin Hud", "Blistavi um", "Apsolutnih sto", "Bure baruta", "Grk Zorba", "Indijana Džons".

Jarac uživa u pričama iz prošlosti, o antikvitetima, starim vremenima, istoriji... "Sedam godina na Tibetu", "Gorštak", "Paklena pomorandža", "Ja sam legenda", "Ljubav u doba kolere".

Vodolija "putuje" u budućnost i zato voli naučnofantastične filmove, ali i one o hakerima, kompjuterima. Vole i tople ljudske priče o prijateljstvu. "Večni sjaj besprekornog uma", "Tri metra iznad neba", "Kosa", "Apolo 13", "Armagedon", "Brzina", "Ćelija", "Fenomen", "Gospodar prstenova".

Za Ribe su filmovi koji se bave snovima, maštom, imaginacijom. Oni vole bajkovite priče i religijkse priče, ali i i one o duhovima, svetu mora i okeana.Vole i mjuzikle. "Arsen Lupen", "Brilijantin", "Čikago", "Moje pesme, moji snovi", "Borba titana", "Titanik", "Alisa u zemlji čuda", "Besani iz Sijetla", "Davinčijev kod".

(MONDO/Astroantares)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.