subota, 2. ožujka 2013.

Koji sam podznak u horoskopu?


Dok Sunčev znak, znak u kojem ste rođeni, govori o osobinama ličnosti, podznak ili ascendent uvek govori o vašem fizičkom izgledu, ponašanju, načinu izražavanja, talentima i sposobnostima. Podznak predstavlja prvi utisak o nekoj osobi, kako vas drugi vide i kako se vi prikazujete svetu, pa obično ličimo na podznak, dok znak krije osobine ličnosti koje postepeno otkrivamo.
Pogrešno je mišljenje da je osoba pod vlašću Sunčevog znaka do 30. godine, a posle toga pod većim uticajem podznaka. Naprotiv, s godinama sve više dolaze do izražaja osobine znaka u kojem smo rođeni, piše "Blic Žena".

SUNCE U ZNAKU OVNA Energičan, aktivan, dinamičan i beskompromisan borac koji voli da osvaja ciljeve: žene, položaj u društvu, strane teritorije. Impulsivan, prodoran, žestok, militantan, drzak, nametljiv i nestrpljiv.

Osobe sa PODZNAKOM U OVNU poseduju dar za tehniku koji zahteva strpljivost i mirnu ruku, pa među njima ima mnogo inženjera. Dobri su inicijatori u poslu, obično imaju svetao ten, oči ili kosu (a može i sve zajedno) i često karakteristične mladeže na licu.

SUNCE U ZNAKU BIKA Praktičan, konkretan, stabilan, istrajan. Ne rasipa energiju. Ozbiljan, odgovoran, tvrdoglav, konzervativan. Hedonista koji voli novac, kako bi svi oko njega uživali. Trpeljiv, ali kada "pukne", onda je to vulkanska provala besa.

Osobe sa PODZNAKOM U BIKU obično su krupnije ili masivnije građe, imaju lep, dubok, često operski glas, a talentovani su za umetnost (muzika). Ne trpe dominaciju drugih. Imaju dar za kulinarstvo, pa će vas uvek ponuditi da nešto prezalogajite.

SUNCE U ZNAKU BLIZANACA Inteligentan, brz, komunikativan. Spretan, okretan i elokventan. Druželjubiv, raznovrstan i prilagodljiv. Sposoban da istovremeno radi više stvari. Uvek dobro informisan o svemu (pročita knjigu za par sati). Po prirodi detinjast, radoznao i nepostojan.

Osobe sa PODZNAKOM U BLIZANCIMA najčešće mnogo pričaju, nemirne su, mladolike i stalno u pokretu. Imaju svetliji ten, oči ili kosu, a često zbog dužih ruku i nogu, deluju viši rastom. Poseduju talenat za jezike, informatiku, matematiku i novinarstvo.

SUNCE U ZNAKU RAKA Emotivan, romantičan, sentimentalan. Saosećajan, intuitivan i receptivan (osetljiv na spoljašnje uticaje i uticaj majke). Inadžija, rodoljub, nacionalista. Voli istoriju, odlično pamti, rob navike. Kolekcionar, umetnik, trgovac.

Osobe sa PODZNAKOM U RAKU deluju stidljivo, imaju lepe oči i sanjalački pogled. Sklone su gojenju, teže porodici i braku, a poseduju dar za kulinarstvo (bez obzira na pol). Imaju odlično pamćenje i naglašena patriotska osećanja.

SUNCE U ZNAKU LAVA Ponosan, samouveren, pun sebe. Hrabar, odlučan, kolerik. Velikodušan, sklon dominaciji, voli vlast (prirodni vođa). Sujetan, optimista, nezavisan.

Osobe sa PODZNAKOM U LAVU imaju muške rezone, dostojanstveno držanje, uspravan hod i često pomalo nadmeno držanje. Njihova pojava je otmena, kosa, ten i oči svetliji, a rado nose zlato. Imaju naglašen osećaj za prostor i organizaciju, pa se često nađu na šefovskim mestima.

SUNCE U ZNAKU DEVICE Pprezna, pedantna, analitična. Vredna, odgovorna i praktična. Kritički nastrojena, rezervisana, inteligentna. Logična, izbirljiva i sitničava.

Osobe sa PODZNAKOM U DEVICI su mladolike, stidljive i deluju nepoverljivo. Imaju spretne prste pa su talentovani za sve manuelne poslove. Poseduju talenat za pisanje, jezike, psihologiju i uslužne delatnosti.

SUNCE U ZNAKU VAGE Ljupka, graciozna, šarmantna. Prefinjena, komunikativna, druželjubiva. Subjektivna, pristrasna i neodlučna. Teži skladu i harmoniji, pa voli lepotu i rafiniranost, a mrzi grubost.

Osobe sa PODZNAKOM U VAGI su estete, prate modu i vole kozmetiku i parfeme. Često imaju prozračan, svetao ten, ljubazne su i lepo vaspitane. Poseduju umetnički talenat naročito za muziku, a vole igru i ples.

SUNCE U ZNAKU ŠKORPIJEM agnetičan, prodoran, tajanstven (ne priča mnogo). Odlučan, hrabar, hladnokrvan i u najvećoj opasnosti. Samouveren, strog, netolerantan, isključiv. Oštrouman, sugestivan i dominantan. Ljubomoran, osvetoljubiv i sarkastičan.

Osobe sa PODZNAKOM U ŠKORPIJI obično su tajanstvene, magnetski privlačne (seksipilne) i imaju tamniji ten i oči. Poseduju sjajnu intuiciju, a mnogo toga skrivaju ispod površine. Umeju da čuvaju tajne, nepoverljive su i talentovane za okultno.

SUNCE U ZNAKU STRELCA Po prirodi optimista, spontan, topao, srdačan. Iskren, otvoren, društven. Komunikativan i direktan. Entuzijasta, velikodušan, vatreni idealista. Lojalan i tolerantan. Nestrpljiv, sujetan i licemeran.

Osobe sa PODZNAKOM U STRELCU obično imaju duže noge i ruke, svetliju kosu, ten i oči i rado nose džins ili sportsku odeću. Poseduju dar za pravo, filozofiju i religiju, pa imaju široke vidike. Privlače ih inostranstvo i brza vožnja, a imaju talenta za jezike i sport.

SUNCE U ZNAKU JARCA Ozbiljan, odgovoran, ambiciozan. Pouzdan, realan, istrajan (ima veliku moć trpljenja). Praktičan, oprezan, žilav. Tradicionalan, konzervativan i ekonomičan. Emotivan, ali povučen, lako podnosi samoću. Ništa mu ne pada s neba, pa sve postiže mukotrpnim radom.

Osobe sa PODZNAKOM U JARCU najčešće su mršavije građe i klasične lepote, a poseduju diskretnu spontanost i komunikativnost u društvu (mada znaju da deluju nesigurno). Imaju naglašenu ambiciju i istrajnost, a uvek se uzdaju "u se i u svoje kljuse".

SUNCE U ZNAKU VODOLIJE Originalan, nekonvencionalan, ekscentričan. Šarmantan, magnetičan, ćudljiv. Individualac, nezavisan, nepredvidiv. Svojeglav, buntovan, sujetan i posesivan. Osetljivi nervi, pa burno reaguje u trenutku.

Osobe sa PODZNAKOM U VODOLIJI imaju svetliji prozračan ten, ležeran pristup, zagonetan osmeh i boemsku narav. Društvene su i spontane, poseduju avanturistički i hazarderski duh. Inteligentne su i talentovane za modernu tehniku, elektrotehniku, fotografiju, ples, astrologiju i avijaciju.

SUNCE U ZNAKU RIBA Senzibilan, intuitivan, introspektivan. Saosećajan, receptivan, tajanstven i komplikovan. Širina vidika, diplomatski takt, kosmopolitski duh. Na poslu "ajkule", a kod kuće popustljivi, muškarci su često "papučići". Sujetan, lojalan, nije direktan (ide izokola), jer ne želi nikoga da povredi.

Osobe sa PODZNAKOM U RIBAMA mogu na prvi pogled da deluju konfuzno i pasivno, mada ulivaju sigurnost. Često imaju probleme sa kilogramima (punački ili vrlo mršavi). Poseduju dar za pravo, kompjutere i slikarstvo. Vole more i životinje.

(MONDO)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.