subota, 2. ožujka 2013.

Horoskop i ljubav


Ovan
Ovnu je potreban partner koji će ga voleti neizmerno, koji će ga staviti u centra svog univerzuma, nikada zapostavljen. Ovan voli da je u centru pažnje, slično kao i Lav. Ako želite da osvojite OVna budite opušteni, prirodni, budite ono što jeste. Ovan ne podnosi folirante, ali ni slabe karaktere.


Bik
Biku morate da udovoljavate, on to obožava. Sitnice su mu bitne, ali i novac. Bik daje sve od sebe, ali to ne znači da treba da budete prezahtevni. Ako niste vredni, ambiciozni, ali i ako niste sposobni da pokazujete ljubav na svakom koraku, teško da ćete opstati u vezi sa Bikom.

Blizanci
Ukoliko hoćete da osvojite Blizanca, samo pričajte, razmenjujte mišljenja i iskustva. Kada niste u mogućnosti da pričate uživo, dopisujte se, šaljite SMS poruke, mejlove... Blizanci mnogo vole da nađu nekog ko će podržati dete u njima, ali istovremeno i da bude dovoljno obrazovan i širokih shvatanja za razgovore o svemu i svačemu.

Rak
Rak voli da se mazi, da uživa u svakom obliku ljubavi. Rakovi su komformisti, i sve mora biti ukslađeno sa njihovim ritmom, imajte to na umu ako biste da osvojite Raka. Ko nema strpljena za Raka neka mu i ne prilazi.

Lav
Lavu nije alko udovoljiti, pravi hedonista, voli luksuz, udobnost. Ono što nikako ne sme da Vam se dogodi sa Lavom, osim ako želite da Vas ostavi, je da ga zanemarite. Mazite ga, pazite, znaće da vrati, čak višestruko! Znajte - Vi ste njegov plen, čak i kada je u pitanju najnežnija dama, zato će Vas čuvati i brinuti o vama kao niko drugi.

Devica
Device su komplikovane, žele da sve bude kako oni hoće, po njihovoj meri. Vole mir, zato nikako ne remetite njihov intimni prostor. Pustite ih povremeno da se osame, a one će to ceniti i voleće Vas još više.

Vaga
Pokušajte da sve radite zajedno, da se odvajate. Vage ne vole kad su same, uvek im treba društvo. Ne zaboravite to. Takođe, Vage vole red i harmoniju, velike su estete, zato nikada nemojte da se zapustite, u svakom smislu - kako telesnom tako i duhovnom.

Škorpija
Strastvene Škorpije vole kad su zadovoljene, u svakom pogledu. Ne mogu da se zaljube u neambiciozne osobe, kao ni u posesivne. Škorpijama treba pružiti umerenu dozu mistike, ali ne preterujte da ne biste izazvali ljubomoru koja je koda ovog znaka teško podnošljiva.

Strelac
Daj Strelcu slobodu i videćeš kakav je. Njega ne treba ograničavati, već se s njim zabavljati - putujte, gledajte avanturističke filmove, čitajte krimi romane... još ako govorite neki strani jezik, na konju ste! Strelca treba zabavljati, jer dokle god ima osmeh na licu znajte da Vas voli.

Jarac
Jarčevima nikako ne kvarite raspoloženje sa nekim preteranim zahtevima, jer oni su već dovoljno zatrpani svojim poslovima, hobijima, da im ljubavni partner treba samo za uživanje. Pokušajte da kada ste sa njima ne pričate o poslu i novcu, ali pokažite da ste im oslonac u svemu - i u biznisu i svakodnevnim problemima, samo se ne mešajte u iste. To će najviše ceniti.

Vodolija
Vodolija će Vas uvek oraspoložiti, ali ne smete izgubiti njeno poverenje. Budite veseli, budite mudri savetnik kad treba, nikako depresivni i malodušni. Vodoliji treba zabava, smeh, seks i ortak. Nije teško biti sa Vodolijom, ali samo ako mu date slobodu. Posesivne i ljubomorne osobe tu nemaju šta da traže.

Ribe
Ribe su usmerene na sebe, što nije loše za one koji žele da i u braku ostanu slobodni. Njima stalno treba romantika, pa se potrudite oko toga. Nije to baš tako teško. Ali, nemojte se opustiti - to nisu površne osobe, i kada imate problem nećete ga rešiti čokoladnim srcem, plišanim medom, mirišljavim svećicama i romantičnim baladama.

(MONDO/Astrolog Jovana Vilimonović)
domaci.de

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.