srijeda, 27. veljače 2013.

Loše osobine pojedinih znakova u horoskopu


Osvetoljubivi, bezobzirni, zlovoljni - ove i druge ne baš privlačne ljudske osobine tipične su za pojedine horoskopske znakove. U našem godišnjem, mjesečnom, tjednom i dnevnom horoskopu možete saznati što vas očekuje u bližoj i daljoj budućnosti, a u ovom članku ćemo baciti pogled na najveće mane (i pokoju vrlinu) horoskopskih znakova.


Bik
Bikovi su tvrdoglavi, nemarni i uskogrudni. Pravi su hedonisti i žele da sve bude po njihovom. Posebno su nepodnošljivi kad imaju loš dan. Inače imaju vrlo dobar instinkt, vjerni su, skromni i spremni pomoći drugima.

Blizanci
Premazani su svim mastima i svojim šarmom mogu svakoga 'smotati' oko malog prsta. To ujedno znači da su dobri manipulatori koji znaju dobiti ono što žele. Prilagodljivi su, pomalo rastreseni, samodopadni i često mijenjaju strane i raspoloženja.

Rak
Rakovi su djetinjasti, naivni i sentimentalni. Brzo su uvrijeđeni, iako su vrlo umišljeni i sigurni u svoje kvalitete. Obično su tihi i rezervirani, imaju bujnu maštu i brižni su prema drugima.

Lav
Narcisoidni Lavovi uglavnom su šarmantni i pristojni. Spremni su preuzeti odgovornost, ali su ujedno tvrdoglavi i prilično sebični.

Djevica
Djevice 'krasi' škrtost. Iskrene su i drugi se na njih uvijek mogu osloniti. Obaveze izvršavaju predano i na vrijeme. Vrlo su sumnjičave, ponekad preplašene i ukočene, a često cjepidlače jer su previše pedantne.

Vaga
Vage su ljubazne i skromne, imaju izražene diplomatske vještine, romantične su i simpatične. No, brzo mijenjaju raspoloženje, vole se prenemagati pa se često ponašaju umjetno i lažno. Brzo postaju ovisne o drugima.

Škorpion
Osobama rođenim pod ovim znakom se bolje ne zamjeriti jer su osvetoljubive. Tipičan Škorpion je kompliciran, bijesan i ljubomoran. Strast brzo pretvara u fanatizam. S druge strane, odlično se nosi s izazovima, odlučan je i vjeran.

Strijelac
Strijelci su najčešće opušteni, duhoviti i dobro raspoloženi. No, mogu biti i vrlo arogantni i hvalisavi. Vole isticati sebe i svoje sposobnosti, a mogu biti i prilično licemjerni.

Jarac
Vrlo je fokusiran i sustavno rješava probleme. (Samo)pouzdan je, ambiciozan i vjeran. Dobro kontrolira svoje osjećaje pa može djelovati hladno i ravnodušno. Ponekad je okrutan, egocentričan, a osobe pored njega teško dolaze do izražaja.

Vodenjak
Vodenjaci su odlučni, neovisni, nekonvencionalni. Brzo razmišljaju, ali mogu biti i vrlo prevrtljivi. Ekscentrični su, nepredvidivi, pomalo nervozni pa čak i destruktivni. Teško se kontroliraju.

Ribe
Ribe su prije svega preosjetljive zbog čega mogu biti intrigantne i podmukle. Osobe rođene pod ovim znakom su također intuitive, maštovite, nesebične i spremne pomoći drugima.

luda go

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.