četvrtak, 28. veljače 2013.

Kakvi ste kad se zaljubite?


Ovan - zaljubljen je pokoran, miran, pun planova, ushićen, zanesen u sanje. Izabrana mu je osoba u centru pozornosti. Ne dozvoljava sumnju u iskrenost svojih osjećaja.

Bik - Zaljubljen je, romantičan. Zanesen, vatren, pun želja. Ljubomoran je i posesivan. Želi u svemu ugoditi, ali zahtjeva ugađanje. Sitni znakovi pažnje znače mu puno.


Blizanci - zaljubljeni su živahni, željni uživanja i igranja. Ne misle na jelo i piće, trepere i izgaraju. Potpuno se predaju, ali zahtjevaju predavanje. poklanjaju.

Rak - zaljubljen je- predan, opušten, sretan, siguran, u sebe, poetičan. Važna mu je samo draga osoba. Važnije mu je dati nego primiti. Želi biti zaštitnik i odlučivati.

Lav - zaljubljen je pun vitalnosti , lud od ljubavi , gubi glavu , teatralan je. Živi samo za susrete ljubavi. Ne može ni trena bez drage osobe. Potpuno se predaje osjećajima.

Djevica - u zaljubljenosti vidi samo najbolje strane drage osobe. Nekritična, nježna, predana, strpljiva. Draga osoba mora u svemu napraviti prvi korak i sve odlučivati.

Vaga- zaljubljena je agresivna, prohtjevna, ushićena, puna sitnih znakova pažnje. Odana rafiniranim užicima. Traži puno nježnosti i milovanja.

Škorpion- u zaljubljenosti ne propušta ni jedan trenutak da bi pokazao što osjeća. Mjesto i okruženje mu nisu važni. Silovit, posesivan, sklon uživanju, maštovit, bučan.

Strijelac-u zaljubljenosti romantičan, poetičan, nježan. Želi sukladnost misli. Potpuno mijenja svakodnevne navike. Traži potpuno predavanje, jer sam sve daje.

Jarac- u zaljubljenosti potpuno gubi kontrolu, glavu i moć rasuđivanja. On je poput vulkana, "kuha i ključa", a onda eksplodira. Traži potpunu iskrenost i otvorenost riječi.

Vodenjak- u zaljubljenosti sretan, raspjevan, pun sjaja. Sklon idealiziranju. Želi potpuno zaokupiti misli drage osobe. Ne dozvoljava da mu se itko umiješa u sreću.

Ribe- zaljubljene su u "ekstazi", predani, gube osjećaj za vrijeme i prostor. Ljubav je za njih isto što i zrak bez kojega ne mogu. Ne ponašaju se racionalno. Odlučuju srcem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.