srijeda, 27. veljače 2013.

Horoskopski znaci i ljubavni život


Po prirodi planeta i određenih elementa pod čijom vladavinom pripadaju određeni horoskopski znakovi definira kako pojedini znakovi imaju tendenciju duže ostati u vezi od drugih. Tu su na primjer Blizanci, Vage i Vodenjaci koji su skloni čestim promjenama partnera, dok su Rakovi, Škorpioni i Ribe u vezama najodaniji. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac su skloni dubokim osjećajima, ali ne i na duge staze.


OVAN - Ovnove u vezi karakterizira to da se vrlo brzo i intenzivno zaljube, prerano se obavežu, a potom se udalje. No, prije samog čina raskida može proći i po nekoliko mjeseci. Uglavnom postoji određeni period kada Ovan procjenjuje i preispituje svoje osjećaje, ali tipičan pripadnik ovog znaka obično proba vezu s nekom drugom osobom.

BIK - Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika su vjerne i odane svojim partnerima. Kada upoznaju odabranika ili odabranicu oni se uglavnom vežu se za cijeli život. Ali, ako se dogodi da im seksualni život u vezi počne blijedit - znaju se zapitati ima li to sve smisla. Vrlo vjerojatno će vas u tom slučaju i prevariti, ali to nikada neće priznati niti će vas zbog toga ostaviti.

BLIZANCI - Pripadnici ovog horoskopskog znaka naginju k tomu da budu posebno odani i da nikada ne ostave svog partnera, ali u stanju su testirati vaše živce do krajnjih granica. Blizance možete fascinirati tako što ćete ih napraviti ljubomornima. U tom slučaju mogu ostati u vezi zauvijek.

RAK - Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka se vole obavezati isključivo jednoj osobi. U vezi ne vole igrice, a znaju biti ljubomorni, zahtjevni i poprilično nesigurni. Kad ozakone svoju vezu vjenčanjem, za Rakove je to obično zauvijek.

LAV - Lavovi u vezi znaju biti prilično oprezni. Kad se zaljube veza im je nerijetko strastvena i predana, ali samo to uglavnom traje godinu do dvije. Pripadnici ovog znaka u svom srcu nose nemir koji ih tjera na monogamiju.

DJEVICA - Pripadnici ovog horoskopskog znaka nerijetko znaju biti tvrdoglavi, ali kao poprilično praktičan znak vole kratka udvaranja s malo seksa. Djevice se zalažu za apstinenciju od seksa prije braka. Dok imaju osjećaj da će u braku ili u vezi postojati materijalno bogatstvo i sigurnost te doza poštovanja, veza sa ovim znakom bi mogla potrajati.

VAGA - Osobe rođene u horoskopskom znaku Vage u vezi su jako predane i odane. Sklone su dugim vezama jer su s partnerom uglavnom i dobri prijatelji. Ipak, vrlo lako znaju promijeniti svoje mišljenje, pa znaju biti na trenutak biti jako hladne, a na trenutak ludo strastvene. Veza s Vagom potrajat će dokle god je Vaga zainteresirana za događanja u krevetu i dokle god ste vi spremni pružiti joj veliku količinu pažnje.

ŠKORPION - Pripadnici ovog horoskopskog znaka su obilježeni kao najprivrženiji znak Zodijaka. No njihovi partneri često znaju biti prisiljeni suočavanju sa suparnicima. Ovo može stvoriti nesigurnost i veza se lako može raspasti već nakon godine dana.

STRIJELAC - Osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelca karakterizira neodlučnost te često imaju problema s vezivanjem za samo jednu osobu. Ako želite da vam veza sa Strijelcem potraje godinama, morat ćete ih podržavati u onome što su naumili, ali im i pružiti dovoljno slobode.

JARAC - Jarčevi su tradicionalan znak koji očekuje i tradicionalno vjenčanje. Pripadnici ovog horoskopskog znaka očekuju apsolutnu vjernost i privrženost te će ostati s vama dugo, ako im to pružite. I seksualni odnos i djeca su ono što osobu veže za Jarca dok je prevara uvijek razlog za prekid.

VODENJAK - Vodenjaci su jako nemiran znak kojem je najveći problem ostati s nekim u vezi dulje od nekoliko dana. Raznolikost je ono što im čini život zanimljivim. Vodenjaci nisu previše seksualan znak, a osobe ih mogu jako fascinirati, ali isto tako jako brzo gube interes. Najbolja šansa da zadržite jednog Vodenjaka je da neprestano intrigirate njegov intelekt.

RIBE - Pripadnici ovog horoskopskog znaka slove za najvjernije osobe Zodijaka. Kada traže partnera, traže ga za cijeli život. Znaju imati stroge moralne principe, ali isto tako znaju i prevariti svog partnera no to nikad neće priznali. Osobe rođene u horoskopskom znaku Ribe imaju običaj oženiti se ili udati za ljubav iz mladih dana.

luda go

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.