četvrtak, 28. veljače 2013.

Blizancima su važne promjene


Ljubavni profil-Blizanci
Prvi susret sa osobom koja je rođena u znaku Blizanca dati će vam do znanja da je riječ o interesantnim, neobičnim, duhovitim i šarmantnim osobama. Blizanci imaju zabavljački karakter, izražajnu elokvenciju, te su vrlo vješti kod upotrebe intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija. Treba imati na umu da su Blizanci duboko i sebi ispunjeni željom za promjenom i istraživanjem. Radoznalost je glavni pokretač Blizanaca. I nju treba tumačiti kao njihovu želju za stalnim stjecanjem novih iskustava. Blizancima upravlja planeta Merkur, te ukoliko želite privući pažnju Blizanaca trebate im se vizualno svidjeti i istovremeno trebate zainteresirati njihovu intelektualnu pažnju.


Ukoliko živite pokraj Blizanca trebate zaboraviti klasične obrasce ponašanja i ne smiju se postavljati stroga pravila ponašanja, jer oni jednostavno putuju kroz život ležerno i opušteno.
Kada se Blizanac zainteresira za osobu suprotnog spola, sigurno je zapazio neke detalje koje samo oni mogu primijetiti, „zapeo“ za atraktivan izgled te osobe ili je riječ o nekom novom „iskustvu“ koje Blizanac želi probati.

Treba znati da Blizance na prvi pogled privuče ono što vide, tako da je vizulani efekt kod njih jako bitan, emocije tek dolaze u narednoj fazi. Blizanci najčešće svoje emocije strogo drže pod kontrolom, jer često im ne uspijeva da pravilno doziraju količinu emocija koju poklanjaju osobi koja im se sviđa.

Između osobe rođene u znaku Blizanaca i njenog partnera postoji određena emotivna distanca, koju oni koristite iz samo njima znanih razloga. Ukoliko se sve ovo prethodno uzme u obzir potpuno je razumljiv njihov ljubavni profil, odnosno njihovi ljubavni potresi, prekidi, rastanci Blizance opće ne pogađaju, jer oni nikako nisu tip „ljubavnog patnika“. Nemojte od Blizanaca nikako ne očekivati ljubavne drame, suze i tugu. Blizancima je osnovna prednost inteligencija, komunikativnost i snalažljivost u različitim situacijama.

Tipičan Blizanac ima razne točke interesa kada je u pitanju ljubav, oni uvijek imaju nekoliko kombinacija, tako da slobodno možemo reći da u svakom slučaju uvijek imaju drugu alternativu. , bez obzira da li je riječ o početku veze ili o rastanku.


Žena-Blizanac-ljubavni-profil
Žene rođene u horoskopskom znaku Blizanca su društvene, zabavne i provokativne. Ne plaši se od upoznavanja novih ljudi i nije umišljena, ali nema mnogo interesa za duge ljubavne veze. Žena Blizanac nije predvidljiva u svoju ljubaznu stranu može u tren zamijeniti sa arogancijom i distancom. Od svoga partnera ona traži mentalno podudaranje, jer ona neće dozvoliti „igru“ sa svojim tijelom ukoliko je ON ne zadovoljava u intelektualnom smislu. Ona uvijek pokušava stvari mijenjati prema svojim potrebama, i isto to radi sa svojim partnerom.Životne promjene su njoj vrlo bitne za njen život i blagostanje. Ona je uvijek spremna koristiti svu svoju privlačnost samo da dobije ono što želi. Ona se lako zaljubljuje i često ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Ona je komunikativna, inteligentna i ona može očarati svakoga sugovornika svojim šarmom. Ljubavne romance su za nju jedna vrsta igre i ona se neće vezati za jednu osobu sve dok god ne osjeti da je potpuno za to spremna. Ukoliko partner želi zadržati svoju Blizanku mora biti spreman s njom raspravljati o svim mogućim temama i mora je znati slušati, mora je voljeti, poštovati i cijeniti njenu inteligenciju.

Žena Blizanac je uvijek dobra pratnja, vesela, romantična, ženstvena, ali neće biti šutljiva ukoliko ima priliku za razgovor i neće se puno dvoumiti oko odlaska ukoliko joj naiđe bolja prilika. Za žene rođene u ovom znaku možemo reći da su mix nekoliko ženskih karaktera i svaki od njezinih bivših partnera vidi je u drugom svjetlu. Ona ne glumi, to je jednostavno osobina svih osoba koje su rođene u ovom horoskopskom znaku.
Oni koji je pokušaju vezati za sebe najčešće ostaju slomljenog srca i pamte je u lošem svijetlu, ali jedno je sigurno: ona svim pripadnicima suprotnog pola djeluje privlačno.

Njena bujna mašta često kreira sliku idealnog partnera, jedino je problem što u realnosti teško nalazi nekoga tko odgovara toj slici. Ona žudi ka tome da se bezuvjetno zaljubi, ali nikada u tome potpuno ne uspijeva. Kao majka žena Blizanac je jako usmjerena na uspjeh svoje djece, posebno kada je riječ o obrazovanju i kulturi. U zrelijim godinama često je opsjednuta histerijama i nezadovoljstvom, te tu svoju nervozu oštrim jezikom zna prenijeti na svoju obitelj.. To je doba kada joj se jednostavno ne može ugoditi.Muškarac-Blizanac-ljubavni-profil
Muškarci rođeni u znaku Blizanca su uvijek u pokretu, čak i kada su zaljubljeni. On ne podnosi strogi raspored ni rutinu u svom životu i ne želi živjeti prema strogim pravilima. Najčešće je vrlo inteligentan, komunikativan i obrazovan. On je uvjerljiv govornik, te sa svojom interesantnom pričom može privući svaku ženu koja ga zainteresira. On je u ulozi vječnog dječaka i kao takav je jako privlačan mnogim ženama. Poznat je po svom optimističkom pogledu na život, po strastvenoj ljubavi prema zabavama i komunikacijom. Muškarac Blizanac je jako zainteresiran za suprotni spol, ali ne obara velike rekorde po ostanku u dugim vezama.

Lako se zasiti i jednostavno će napustiti partnericu ako mu postane dosadno. Muškarac Blizanac voli društvo, a posebno voli žensko društvo.

Muškarac Blizanac nije veliki romantičar i nije mu posebno bitan tjelesni kontakt.
Ne treba to odmah definirati da je on hladan, on jednostavno ima malo problema da pokaze svoje osjećaje. Kod Blizanaca je razum na prvom mjestu, pa tek potom dolaze emocije. U zrelijim godinama postaje ozbiljniji i vjerniji svojoj partnerici, ali čak i ako je vjeran on voli da flertovati sa strane. To je jače od njega i on to ne smatra prevarom. Sa Blizancem je zabavno biti u društvu, on je realista koji prema potrebi mijenja svoje ponašanje i on živi za intelektualne izazov. Njegova partnerica treba prihvatiti njegovu promjenljivu osobnost.Na koji način zavesti osobu rođenu u horoskopskom znaku Blizanca
Ukoliko želite zavesti osobu rođenu u horoskopskom znaku Blizanaca trebate ti uraditi na vrlo neobičan i originalan način, ali istovremeno treba sačuvati iskrenost, spontanost i šarm. Ukoliko ste atraktivnog izgleda imate veliku prednost, ali uz to trebate biti i jako komunikativni da biste pridobili pažnju jednog Blizanca.
Od Vas se očekuje i da imate dobro raspoloženje, optimističnost, zabavnost i dinamičnost i spontanost u komunikaciji. Trebate uvijek imati na umu da kod Blizanaca vrijedi zlatno pravilo: „sličan se sličnom veseli“!

Partner osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanaca treba znati:
Vi ste veoma snalažljiva, dinamična, šarmantna, komunikativna osoba i ne dozvoljavate da Vas neko drži na uzici. Bez obzira da li se radi o vezi ili prijateljstvu vama je potrebna je nezavisnost. Ukoliko Vas opisuju kao neodgovornu, površnu, prevrtljivu ili nevjernu osobu, to kod vas neće izazvati neku ljutnju ili patnju – već samo čuđenje, da vas taj netko još uvijek nije upoznao vaš karakter i pravu prirodu. Ipak, gdje je se zaista „prava istina“ je teško utvrditi, jer kod Vas postoji „dvostruka priroda“ – tako da svaki Blizanac priča svoju priču i pri tome, djeluje vrlo uvjerljivo.
Prema tome važno pravilo za Vašeg partnera glasi: „nemojte uzalud trošiti svoju energiju u namjeri da dokažete istinu, a posebno nemojte očekivati veliko priznanje i iskreno kajanje od Blizanaca“. Zapamtite – nemojte se nadmudrivati sa Blizancima, jer su oni uvijek u dvostrukoj prednosti.
luda go

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.