srijeda, 5. prosinca 2012.

Bog želi da budemo savršeni


„Ne mogu vjerovati da nas je Bog stavio na ovu zemlju da budemo obični.“ – Lou Holtz


Jeste li se oduvijek osjećali kao da ste stvoreni za velike stvari? I znate što? Niste sami. Gotovo SVI osjećaju da su, na jedan ili drugi način, posebna osoba sa posebnom svrhom…i svi su u pravu!
Stvar je u tome što manje od 1% ljudi zapravo odluči pomaknuti se i UŽIVITI se u veličinu te posebne svrhe koju moraju ispuniti ovdje na zemlji.


To je jedna od najtužnijih priča ljudskog stanja. U vama postoji toliko posebnosti, međutim, oduvijek su vas učili da jednostavno slijedite pravila društva i da se uklopite u “kutiju” koja nema obzira prema vašoj individualnosti i nevjerojatnim i jedinstvenim darovima koje možete ponuditi svijetu.
Zapravo, većina ne-sreće koju osjećate u životu je izravna posljedica toga što osjećate da ne živite u stvarnosti za koju osjećate da vam je u njoj suđeno biti. Taj osjećaj neslaganja može doći iz više izvora: krive karijere, krive veze, krivog kruga prijatelja ili života ispunjenog borbama i svađama koji je suprotan životu u udobnosti i slobodi koji želite i za koji znate da ga zaslužujete.
Razlika između toga gdje se nalazite i toga gdje želite biti je rad. Ne samo rad na bilo čemu, već rad unutar mogućnosti koje okružuju ono što volite raditi – što vam je suđeno raditi.

Koja je VAŠA jedinstvena svrha? Što radite SVAKODNEVNO da bi ju ispunili?
Ovaj tjedan, napravite si izazov da stalno imate na umu po čemu ste posebni i jedinstveni. Zatim napravite sve što možete kako bi izgradili središnji prostor u svojem životu za tu mogućnost, što jeste i što ćete postati, napredujte i postanite svoja stvarnost.

relaxforum

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.