petak, 2. studenoga 2012.

Zašto je super biti solo za Dan zaljubljenih?

Sve vaše prijateljice imaju partnera za Dan zaljubljenih, jedino ste vi sami? Umesto što kukate, podsetite se zašto je vama bolje nego njima:Nema pritiska

Kada ste sami za Dan zaljubljenih, ne postoji apsolutno nikakav pritisk za vas. Vaše prijateljie se muče razmišljajući šta da kupe, gde da odu, da li je njihov poklon u skladu sa poklonom njihovog partnera. Ovakve stvari vas potpuno zaobilaze, a svaka od njih bi verovatno radije bila u vašoj koži.


Manje troškova

Valentinovo je skup dan, a ako ne morate nikome da kupite poklon, vaš će novčanik da vam bude zahvalan. Naravno da možete da kupite dragim ljudima neku sitnicu, ali ona najveća stavka ipak izostaje, što je u vreme recesije pravi blagoslov.

Manje lažnog entuzijazma

Vaše prijateljice će sigurno dobiti nešto što im se ne sviđa, i moraće da odglume oduševljenje. Činjenica da ste sami znači da nema ovakvih problema, niti rasprava o tome zašto ste dobili nešto crvene boje kada bi vaš dragi trebao da zna da ne volite crveno. Dan zaljubljenih je za vas samo još jedan normalan dan.

Slobodno vreme

Kupovinapoklona i planiranje za ovaj dan traže vreme i napor, a večera uz sveće i ugodno druženje nakon toga mogu da budu jako stresni ako znate da se to od vas očekuje. Dan zaljublejnih je za vas dan u kojem možete sa uživate sami, da se brinete samo o sebi, pa čak da se i razmazite poklonom koji će vam se sigurno svideti.

Više akcije

Samo zato što ste solo, ne znači da morate ostati kod kuće i plesti čarape. Izađite napolje s prijateljicama, upoznajte nove tipove i zabavite se onako kako vaše zauzete prijateljice ne mogu. Ko zna, možda upoznate nekog zgodnog tipa koji će poželeti da vas izvede na sastanak za sledeći Dan zaljubljenih, naravno ako to poželite.
Izvor: Lepota&Zdravlje


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.