petak, 2. studenoga 2012.

Šta muškarce čini sretnima?

Žene žele biti sretne, a muškarci uz to žele i zabavu. Kako bi svima bilo bolje, evo nekoliko stvari koje će usrećiti muškarce. Često se postavlja pitanje što muškarci zapravo žele i očekuju od svoje partnerke kako bi bili zadovoljniji. Ako je muškarac zadovoljan, biće i žena. Za sreću u vezi potrebno je dvoje.1. Veličanstveno telo

Iako su retki oni koji će to priznati, većina muškaraca voli "pokazivati" svoje bolje polovine. Oni su ponosni i žele to podeliti s celim svetom (na stranu s onima iz kategorije ljubomorni).

2. Lepo lice

Zapamtite – lepota je u očima posmatrača! Ovo nije jedna od najbitnijih karakteristika, ali je važna. Muškarci vole lepo i nije ih sram to priznati.

3. Šarm

Ako žena može muškarcu izmamiti osmeh na lice i ako je šarmantna, nema te situacije u kojoj neće biti po njenom i nema tog muškarca koji će joj odoleti. Šarm ujedinjuje! Nemojte se čuditi kada ugledate zgodnog frajera s manje zgodnom ženom jer je jedno od njenih oružja definitivno šarm.

4. Iskrenost i poverenje

Kratko i jasno – najkvalitetnije veze temelje se na poverenju i iskrenosti. To mora biti obostrano. Niko se ne želi osećati "usrano", što vodi do sledeće tačke.

5. Poštivanje

Najmanje što muškarci žele je žena koja će ih razočarati, osramotiti i napraviti budalu od njih, pogotovo u javnosti. Muškarci su osetljivi na kritiku i vrlo su ponosni, ali ako je kritika upućena na pravi način i ako je konstruktivna, oni će se potruditi postati bolji. Naravno, ako su voljni saslušati i zapamtiti, a bilo bi dobro da jesu. No poštivanje u samo jednom smeru nije dovoljno.

6. Smisao za humor

Ovo je na listi prioriteta mnogih muškaraca. Nema ništa bolje od žene koja je u stanju svog muškarca nasmejati i oraspoložiti kada je imao loš dan.

7. Inteligencija i samopouzdanje

Ranije generacije muškaraca nisu preferirale pametne žene jer je takve teže kontrolisati, međutim danas je drugačije. Muškarci su postali svesni da je imati pametnu, inteligentnu i snalažljivu ženu uza se prava vrednost. Ako ona može učiti od muškarca i on od nje, zamislite koliko to neki par može učiniti boljim!

8. Ambicioznost

Izazovi počinju u vlastitom domu, a završavaju izvan njega. Kada je partnerka podsticajna i ambiciozna, to pozitivno djeluje i na muškarca, bilo da je u pitanju karijera ili nešto drugo. Prevelika tvrdoglavost i ambicija mogu biti frustrirajuće, ali ako je neko pravi diplomata i pobednik, ko ga ne bi želeo u svom timu.

9. Zlatno srce

Mnoge žene su sebične, i nije retkost da je u vezi muškarac dobričina ili kako se još naziva – papučar. Dobro srce, ljubaznost i suosećajnost kod žene muškarcima su od velike važnosti. Ali sve je to ništa ako muškarac nije sposoban uzvratiti istom merom.

10. Ljubav

Iako mnogo toga muškarce čini sretnijima i ako nekima ljubav nije najvažnija, a trebala bi biti, na kraju se ipak sve svodi na ljubav – i ona je ono što muškarci zaista žele.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.