petak, 2. studenoga 2012.

Šta ako je on bio veren ranije?

Verovatno ste se nekada našli u situaciji da vam veza funkcioniše savršeno, ali vam smeta nešto iz njegove prošlosti. Koliko god se trudili da ubedimo sebe da nam njegove bivše nisu važne, verovatno ne postoji žena koju ne kopka prošlost njenog dečka. Pogotovo ako znate da je ta prošlost bila burna.Pokazalo se da žene različito gledaju na to da li je dobra ili loša stvar ako su u ozbiljnoj vezi sa muškarcem koji je sa njenom prethodnicom imao još ozbiljniji odnos. Tačnije, ako su bili vereni.

Ako vas muči to što je vaš dečko sa nekom drugom planirao brak i porodicu, pokušajte da pogledate to sa vedrije strane. Na primer, uzmite u obzir činjenicu da je vaš partner očigledno jedan od retkih muškaraca koji su spremni da se vežu i koji shvataju ozbiljnost i važnost ljubavnog odnosa.

Takođe, vaš partner će sigurnodobro razmisliti sledeći put kada se odluči na takav korak, budući da se prošli put “opekao”, a i u vašem je cilju da se ne zalećete kada je reč o braku.

Uz to, budite spremni na to da će verovatno njegova porodica biti srećna zbog vas i da će vam pružiti podršku, budući da nema šanse da im se ne svidi osoba koja je njihovom bratu, sinu, unuku i sl. “vratila osmeh na lice i veru u ljubav.”
Izvor: Lepota&Zdravlje

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.