petak, 2. studenoga 2012.

Idealan partner

Idealan partner kako ga vide žene.

Anketa provedena od strane Telegrapha pokazala je da žene danas u sve većoj mjeri smatraju kako je gospodin Pravi izmišljotina. Ispitano je 2.000 žena i više od 75% se izjasnilo kako idealan muškarac ne postoji. Svaka žena je u nekom razdoblju svog života poželjela upoznati savršenog muškarca. Po rezultatima koje je polučila ova anketa takvo upoznavanje jednostavno - nije moguće.


Svaka treća od četiri žene smatra kako gospodin Pravi ne postoji te smatra svoje partnere tek 69% savršenima. Ispitanice su odgovarale kako su upravo opsjednutost sportom i slabe higijenske navike glavni razlozi zbog kojih se muškarci udaljavaju od titule Pravog. Ostavljanje otvorenih vrata od toaleta je jedna od stvari koje žene ne trpe kod muškaraca i ono se našlo visoko na listi njihovih najčešćih pogrešaka.

Nesposobnost obavljanja više radnji odjednom, kritiziranje umijeća vožnje automobila kod partnerica i neslaganje s njenom obitelji su neoprostive mane. Jedna od pet žena se složila s činjenicom da se muškarci samo pretvaraju da ih slušaju kada ostavljaju svoju odjeću na podu kupatila. Izjasnile su se da im bilo drago kada bi se njihovi frajeri više potrudili oko upoznavanja i zbližavanja s jnjihovim prijateljima, kada bi se redovito se brijali i bili manje lijeni. Hrkanje je također navedeno kao jedan od razloga koji im nije saveznik u stjecanju titule gospodina Pravog.

Kada su trebale navesti koja od javnih osoba im je najbliža toj laskavoj tituli, na vrh ljestvice je zasjeo David Beckham. Osim što su imale na zadatak nabrojati mane i nedostatke koji ih kod partnera nerviraju, morale su navesti i koje kvalitete potražuju, njih 35% se izjasnilo kako je osobnost i smisao za humor na vrhu ljestvice prioriteta.

Ankete je pokazala kako žene prelaze preko nekih uobičajenih mana karakteristične za muški rod, ali isto tako da jasno znaju što žele od svojih partnera, koja točno ponašanja ih živciraju i kod kojih točno stvari bi se mogli potruditi da ih bolje obavljaju te bi na taj način poništili sve ono što ženama ne odgovara.

Podaci dobiveni iz ankete dokazuju kako bi većina žena bila zadovoljna i sa svojim nesavršenim partnerima ukoliko bi oni bili voljni uvesti male ali značajne promjene u svom ponašanju i po pitanju svojih navika. Dok se takve stvari ne počnu događati, savršen muškarac će i dalje biti samo mit.
izvor: she.hr


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.