nedjelja, 4. studenoga 2012.

10 najgorih navika kod vašeg partnera

Internet portal Frisky je objavio popis od 10 stvari koje smatraju lošim karakteristikama partnera!


Mrzi stvari koje radite

Naravno u vezi ponekad dođe do različitih želja, a ponekad je potrebno naći kompromis. To znači da ponekada radite svtvari i koje baš ne volite kako bi ugodili partneru i obratno. Jer to donosi veselje i radost vašem partneru. Ako vi uvijek pristajete na njegove želje a on na vaše nikada, te imate malo zajedničkih aktivnosti u kojima vi uživate vrijeme je za razgovor. Zaslužujete partnera koji će htjeti raditi stvari samo zbog vas, an e svaki put imati izgovor i okretati očima na vaše prijedloge.
Vaši prijatelji ga ne vole i vi ne volite njegove

Da ne želite posjetu njegovih prijatelja ni on vaših, to je jako loš znak! Još gore je ukoliko se svaki dan prepirete zbog vaših ili njegovih prijatelja. A najgore je da vas vaši prijatelji počinju izbjegavati zbog njega. U tom primjeru znajte da neka zajedniča druženja otpadaju za stalno.

Neprestano laže

Pitate se kako uopće prepoznati kada vaš partner laže? Vrlo dobar pokazatelj je njegov odnos s prijateljima i članovima obitelji. Ukoliko s ljudima koji su mu bliski zna reći laž kako bi izbjegao bilo što, vrlo vjerojatno je da laže i vama.
Parazit

Pitate se kakva osoba se krije iza ovog naziva? To je osoba koja ima slab osjećaj o svojim obavezama i doprinosima u vezi ali i u materijalnom smislu. Bez problema se privikne da ne plaća ništa, a živi kod vas ili svaki put vi platite večeru, a ona/on se uopće ne uzrujava oko toga ustvari mu odgovara.


Ne želi probati nove stvari

Naravno da smo svi u neku ruku robovi navika, no ukoliko partner konstantno odbija sve prjedloge i planove veza će vrlo brzo postati dosadna. Kada se poželite novih stvari, a partner se nad njima zgraža ili ih odbija možete učiniti 3 stvari: Probajte to učiniti sami naravno ako je moguće, podredite se njegovoj/njenoj želji ili potražite novog partnera s kojim će stvari biti izazovnije.

Stalno popravlja vaše greške

Ljudski je ponekad se ljutiti. No kada partner misli da on uvijek ima pravo a da ste vi u krivu tada to baš i nje dobro. Partner koji vas stalno prekorava i ispravlja i savjetuje što bi a što ne bi trebali i misli da sve zna, sigurno nije u najmanju ruku zdravo za vašu osobnost. Kada svoje sugestije i ispravke van kuće počne raditi i u društvu i u javnosti, zamislite se malo, treba li vam to?


Loše podnosi kritiku

Nekome tko je odrasla osoba trebali bi moći reći i nešto negativno, što ne znači nužno da ga želimo mijenjati. Kada i iznesete nešto negativno dolazi do svađe, poricanja i ljutnje. Niti jedna od ovih stvari nije dobra za "gradnju" zdrave veze.
Mamine maze

Majke im još uvijek preu odjeću, kuhaju ručkove te obavljaju stvari koje bi oni trebali raditi, a oni se prema njoj odnose kao prema službi i okreću očima. Ili još gore ako se ne može riješiti vezanosti uz majku te ju za sve pita savjet i koristi njene fraze i rečenice.

Kolege s posla ih ne vole

Ne može zadržati posao i kada ga/ju otpuste nikom u firmi nije žao!

Gleda za drugim ženama/muškarcima
Normalno je obraćati pažnju na suprotni spol i kada ste u vezi. No trebaju se poštovati neke granice dobrog ukusa. Ukoliko se neprestano okreće za drugima dok hoda s vama, komentira i priča o svojim seksualnim fantazijama s nekim drugim pred vama svakako dobro razmislite je li vas ta osoba vrijedna.
domaci.de

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.