četvrtak, 19. travnja 2012.

Neobična upotreba kišobrana


Obrišite luster - Luster ili ventilator na plafonu možete obrisati i starim kišobranom. Otvorite kišobran i zakačite dršku za luster ili ventilator tako da kišobran visi naopačke i sakuplja prašinu koja pada.

Upotreba prilikom zalijevanja biljaka - Orošavanje vodom prija kućnim biljkama ali ne i vašim zidovima. Raširite kišobran između biljaka i zida kako biste zaštitili zid od kvašenja.

Napravite podupirače za biljke - Nemate potrebe bacati stari kišobran, njegove žice dobro će doći kao podupirači za visoke baštenske biljke.

Upotrebite za sušenje veša - Stari kišobran katkad može poslužiti i kao sušilica za veš. Skinite platno i okačite metalni dio naopačke iznad kade. Pričvrstite štipaljkama odjeću koja se cijedi. Ovakva je sušilica praktična zato što se lako sklapa, i ne zauzima mnogo mjesta.

Napravite mrežu za puzavice - Skinite platno sa starog kišobrana i zabodite dršku u zemlju kako bi poslužila kao podupirač za puzavice. Sama konsrukcija kišobrana prekrivena cvijećem daće poseban i neobičan izgled vašem cvijetnjaku.

Zaštitite mlade biljke - Ukoliko ste posadili pelcere biljki napolju, a vremenska prognoza najavljuje jak mraz, može vam pomoći i stari kišobran, Skinite mu dršku i otvorenog ga stavite preko mladih biljaka radi zaštite. 

domaci.de

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.