ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Kako znati da mu se sviđate?

Upoznali ste tog super tipa i već neko vrijeme se viđate s njim. Niste u ekskluzivnoj vezi, ali provodite dosta vremena zajedno. Telefonski razgovori traju već više od jednog sata, flertovske osmijehe već ste izmijenili.

Osjećate se dobro pored njega.
Sada je tu pitanje za milijun kuna na koje želite otkriti odogovr.

Sviđate li mu se? Zanimate li ga ili ne?
Kako saznati odgovor? Koji su sigurni znakovi da je zainteresiran za vas?
Pa, osim upotrebe ženske intuicije koja baš i nije nešto što se može napisati ili opisati, potrudit ću se “pojednostaviti” tu kompliciranu stvar zvanu “ljubav”.10 znakova da mu se sviđate
1. Gleda isti film već drugi put
On je već gledao taj film. Iako baš nije ostao impresioniran njime, ali vi ga niste još pogledali, iznenada je promjenio pjesmu i rekao da ga želi pogledati još jednom.
I tako usput, ako ga vi niste pogledali, zašto ga ne bismo ogledali zajednowhy, pita on.
Znate tada da njegova namjera nije film, već istinsko društvo.
Pa djevojke, nemojte zanemariti njegove istinske namjere. Dovoljno je znati pomalo sakrivenu istinu, budite zahvalne, OK?
2. U njegovom autu svira pjesma koja je tako poznata?
Jer vam je omiljena! Jedva da ste u razgovoru to spomenuli njemu, a slijedeći put kad se doveze do vas, imat ćete muzičku feštu.
Je li uvijek on taj koji ispunjava tuđe želje i zamisli? Pa, promatrajte kako se ponaša sa ostalima, pa mi javite.
3. On postavlja to pitanje!
Pa, želi biti što je moguće opušteniji i bezbrižan kad se radi o tome. Ali bez obzira koliko se ponaša cool, duboko u sebi gori i želi saznati odgovor na ovo pitanje:
“Pa, jesi li slodobna?”
Ako je odgovor da, slijedeće će biti:
“Nema šanse. Kako netko kao ti može biti slobodan? Misliš, nemaš dečka?”
Sada pažljivo promatrajte njegov govor tijela. Ako primijetite da se sada počinje ponašati nervozno, a opusti se tek kad odgovorite “Ne” onda ste dobili pravu poruku.
4. Pita vas za slijedeći izlazak i prije nego završite ovaj
Pa, ako nije zainteresiran za vas, zašto bi on bio toliko željan “zapisati” vaše vrjeme za slijedeći spoj sa njim, iako još niste završili spoj na kojem upravo jeste?
Osim ako izgledate kao Jessica Alba, ili mu možete dati milijunski posao kao Donald Trump. Ako niste nijedno od navedenog, onda je ovo put do njegova srca …
5. Vaše ime nije strano njegovim prijateljima
Ako dobijete priliku da upoznate njegove prijatelje, a znate da možete kreirati takvu priliku, iz njih ćete izvući neke prilično sočne detalje.
Ali ovo se može pokazati kao ne baš pouzdano, kao niti svi ostali znakovi, no ako njegovi prijatelji podignu obrve ili se lukavo nasmijulje kada vas on predstavi, tada to znači da se već priča o tome da on izlazi sa nekim posebnim, što će najvjerojatnije ispasti da ste to vi.
6. Ne može skinuti pogled sa vas
OK, znamo već da to nije skidam-te-pogledom pogled, već ljupki zaljubljeni pogled koji govori o obožavanju i simpatičnosti.
Kad bi oči mogle govoriti, mogle bi izbaciti ovo pitanje umjesto svog vlasnika “Ti si najljepša žena koju poznajem. Želiš li da budemo više od prijatelja?”
Najbolji test? Kada super-zgodna manekenka prođe pored vas, morate ga upozoriti prije nego ju on sam zamijeti. (Naravno, ovo je već pomalo karikiranje, ha ha…. Što će zaustaviti muške oči da gledaju u zgodnu ženu? Još nema odgovora na to pitanje)
7. On vas ispituje
Svako malo, pronaći će priliku da vas zapita koji tip muškarca vas privlači i što želite od svog partnera.
Osim ako ne radi isto što i ja (što me dovodi u privilegiranu poziciju za pitanje, ha ha), što se njega tiče koji tip se vama sviđa ili ne, osim zbog činjenice da se nada da će on biti najpoželjniji kandidat?
Nemojte se iznenaditi ako počne podcjenjivati samoga sebe govoreći stvari koje se ne slažu sa onime kako biste ga vi opisali. On ispituje teren da vidi kako ćete vi reagirati, a to će mu dati neke odgovore o tome što mislite o njemu.
Na primjer, vi ste na svoj popis napisali “mora imati dobar smisao za humor i nasmijavati me ” kao nešto što bi vas privuklo njemu, a on kaže “Oh, zapravo sam prilično dosadan tip. Ne znam kako ispričati vic ili nasmijavati djevojke. Mora da sam ti dosadan “. Pripazite što ćete mu odgovoriti.
Ako kažete “Da, ni ja ne mislim da si baš duhovita osoba ” umjesto “Oh, zar tako? Ali ja te uopće ne smatram dosadnim. Zapravo, smatram da imamo puno toga zanimljivog za razgovor ” on će ili se potajno povući na tugovanje ili će skakati od sreće.
Govoreći nešto takvo, on vas na neki način “prisiljava” da mu odgovorite, a na koji god način odogovrili dat ćete mu do znanja kako se osjećate. Zato, djevojke, ako vam se sviđa taj tip, znate kakav mu odgovor treba dati, zar ne?
8. Čini vam usluge
Da, ne smeta mu biti vaš vozač ukoliko ima auto. Čak će se dobrovoljno javiti da vas prati cijelim putem do nekog mjesta izvan grada da biste vi zadovoljli iznenadnu želju za nekom delikatesom koja se prodaje samo na tom mjestu.
Pomoći će vam završiti zadaću, izraziti zanimanje da vam pomogne izvršiti vaše obaveze, kupiti poklone za obitelj i slično.
Ako muškarac nije zainteresiran za razvijanje odnosa jačeg od prijateljstva sa vama, osim ako mu nije predosadno u vlastitom životu ili je Gospodin preljubazni, onda se pitam što je to što ga tjera da bude točno ondje gdje je vama potrebna pomoć.
9. Ne može dočekati proslave posebnih prilika.
Kao Valentinovo (ako vas pozove van toga dana, zaista je vrijeme da posumnjate u njegove namjere, zar ne?) ili vaš rođendan.
Dugo če čekati da proslavi taj poseban dan sa vama, najbolje nasamo.
10. Kupuje vam poklone
Slanje poklona bez ikakvog posebnog razloga najlakši je način muškarcu da izrazi svoje zanimanje za djevojku bez riječi. Time što vam nešto daruje, on testira kako ćete reagirati. Obično će to učiniti dok još nije sasvim siguran što osjećate prema njemu, pa se barem neće osjećati odbačeno ako odbijete njegov poklon.
U isto vrijeme on se nada da će vas usrećiti tim poklon. A ako ste vi sretni, bit će i on!
Da napravimo sažetak svega ovoga, ovo možda nisu 100% znanstveni dokazi koji će pokazati da ga zanimate. On dolaze iz čistog iskustva i promatranja. Namjerno nisam uključila stvari kao govor tijela gdje on provjerava svoj izgled prije spoja sa vama, pokazuje prema nogama ili okreće tijelo prema vama i slično, jer želim da ovo sagledate na što jednostavniji i ne-znanstveni način.
Dakle, dame, nadam se da vam ovo malo rješava pitanje kako se tip koji često sjedi preko puta vas u restoranu osjeća prema vama. Misli li imati samo platonsku vezu, ili nešto više?

Nema komentara:

Objavi komentar