četvrtak, 2. veljače 2012.

Zašto žene varaju?

Često se pretpostavlja da su muškarci nevjerniji spol, biološki programirani da šire svoje sjeme uokolo u nadljudskim naporima da produže vrstu. Ali što kad se radi o prevarama pripadnica nježnijeg spola? Nekoliko je međusobno nepovezanih istraživanja pokazalo kako je postotak žena koje su prevarile svoje partnere puno veći nego se to obično vjeruje!
žene varaju
I mada žene svoje avanture obično neće prepričavati gomili zadivljenih slušateljica (onako kako to pred svojim prijateljima to rade muškarci), ipak većina istraživanja pokazuje da je otprilike polovica žena prevarila svoje partnere barem jednom tijekom zajedničkog života!
Sve je to jako zanimljivo, ali većina žene ne treba nikakva istraživanja da bi znala da im pomisao na avanturu nije potpuno nezamisliva. Tu se ipak ne razlikuju toliko od muškaraca!
Za sve muškarce koji ne vjeruju ovim podacima - trebali bi barem jednom čuti razgovor grupe prijateljica kad tu i tamo same izađu u noćni provod. Vjerujte mi, šokiralo bi vas ono što bi čuli! A čuli bi najmanje jednu šokantnu priču o kakvoj prošloj avanturi, ili možda čak i nekoj koja i danas traje.
U nastavku teksta prepričat ćemo malo priče žena koje su...PROČITAJ VIŠE NA:
Zašto žene varaju?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.