četvrtak, 2. veljače 2012.

Veza sa udanom ženom

Za početak napomena: bila žena udana ili ne, čini se da se muškarci baš i ne opterećuju s mogućim problemima. Pokušajte na Internetu pronaći kakav tekst na temu "ući u vezu s udanom ženom ili ne", i ostat ćete kratkih rukava. Izgleda da muškarci (ili barem dobar dio njih) u ovakvoj vezi vide samo dobru stranu, a ta bi se mogla sažeti u "seks bez obaveze i bildanje ega".Naš je apsolutni favorit stranica na engleskom jeziku koja nudi i spajanje zainteresiranih za takvu razonodu. Već u zaglavlju stranice stoji "želite varati partnera? Može, mi vas ne osuđujemo!", a naći ćete i puno zgodnih tekstova napisanih u istom stilu: "Brak i ljubav nemaju veze jedno s drugim", "Monogamija više nije moderna" ili "Imate pravo misliti samo na sebe".
Naravno da vas nitko ne može natjerati da promijenite mišljenje ako ste zaista odlučili prevariti partnera, ili u ovom slučaju – biti s udanom ženom. Ali mi ćemo vam napomenuti nekoliko sitnica, tek toliko da znate što možete očekivati!

1. Vi ste njezina igračka.
Da, jasno nam je da su muškarci uvjereni kako su oni ti koji zavode. U njihovim je glavama sve to jedan veliki lov u kojemu muškarac vreba i svladava žrtvu, a ona jadna ne može odoljeti njegovim čarima iako bi to žarko željela.

Dragi naši dečki, to baš i ne ide tako! Ni jedna žena neće biti "osvojena" ako to sama ne zaželi. Možete vi do mile volje prosipati svoj šarm, truditi se i dubiti na glavi ako hoćete, ali ništa vam neće pomoći ako se ona ne odluči predati.
I zato, jednom kad uspijete "zavesti" udanu ženu, budite svjesni da vam je ona zapravo dopustila da ju zavedete. Da li je to učinila zbog problema u braku, da li je htjela dokazati samoj sebi da je i dalje privlačna, ili joj je jednostavno bilo dosadno – vama to ne mijenja ništa na stvari. Zapravo ste poslužili samo kao sredstvo kojim ona ispunjava neke svoje dublje potrebe; nije baš laskavo biti u toj ulozi – zar ne?

2. Ne, vi njoj niste toliko važni koliko mislite.
Bez obzira na to što vam govori (možda vas uspoređuje sa svojim suprugom i hvali, ili vam na neki drugi način daje do znanja da ste joj bitni), shvatite da joj ipak niste toliko važni koliko biste voljeli vjerovati.
Jer da jeste, ona ne bi s vama provodila samo nekoliko trenutaka koje odvoji od drugih obaveza. I na kraju dana, ne bi se vraćala kući svojem suprugu nego bi ostala uz vas.
izvor:www.sretneveze.com


Više o ljubavi, ženama i muškarcima možete pročitati na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.