utorak, 7. veljače 2012.

Greške koje prave žene

Izbjegavaj prerano otkrivanje osećanja, ne pretvaraj se i ne pokušavaj da ga menjaš!
Veliki broj žena opterećeno je potragom za savršenim muškarcem i žele da znaju kako da mu udovolje ili pak kako da ga zadrže. Muški pristup vezama čini se daleko opuštenijim, lišen je strategija i dubioznih promišljanja. Zato nije čudo što im žene zavide na ležernom pristupu vezi i vezivanju, kao i na neverovatnoj lakoći s kojom ulaze u novu vezu nedugo posle izlaska iz stare.
Kako bi i tvoj odnos prema vezi bio manje komplikovan, ali uspešan izbegavaj prerano otkrivanje osećanja i pretvaranje da si nešto što nisi. Svakako probaj da prihvatiš svog muškarca onakvim kakav on jeste, umesto da ga bezuspešno prevaspitavaš.

Vuk dlaku menja…
Gotovo svaka žena bar u nečemu želi da promeni svog partnera. Bilo da je reč o oblačenju, navici, ponašanju… Neke čak i ulaze u vezu s muškarcima koji se prema njima odnose loše nadajući se da će biti bolji. Privlačnost koju osećaju često znaju da zamene s ljubavlju i zato veruju da će njihov grubijan pretvoriti u nežnog princa. Međutim, to je izgubljena bitka. Možda će se neki muškarci donekle prilagoditi, ali nečiju prirodu, osobenost i vaspitanje nemoguće je u potpunosti promeniti.

Budi ono što jesi
U želji da ugode muškarcima, žene postaju sklone pretvaranju. One misle kako će, ako budu činile stvari koje inače ne rade, privući mušku pažnju, a on će ostati zauvek s njima. To je pogrešno. Tvoje izveštačeno ponašanje i gluma samo će odbiti muškarce. Da bi ga privukla, ne moraš da se ponašaš kao laka žena, niti kao da je on dar s neba.

Emocije na vreme
Uspešan i atraktivan muškarac verovatno ima mnogo obožavateljki i poznaje puno strategija osvajanja. Nemoj zato već na početku veze da mu daš do znanja kako si luda za njim. Pusti ga da se malo trudi oko tebe, pravi se nedostižnom. Što se bude više trudio, više će te i želeti.

Bez napadne taktike
Očekivati da će muškarac srediti tvoj život i učiniti te ispunjenom i srećnom osobom može da bude velika greška. Naravno, postoje i takve veze, ali one su se izgradile spontano kroz upoznavanje, razumevanje i ljubav, a ne taktikom. Muškarca ništa ne može da otera tako brzo kao saznanje da od njega očekuješ da sredi tvoj emocionalni život. Dakle, moraš da budeš pametna. Muškarce koji uđu u tvoj život na suptilan način motiviši tako da sami požele da brinu o tebi. Budi zato nežna zavodnica, a ne zavisna jadnica.

izvor: www.zenskikafe.com
Više o ljubavi, ženama i muškarcima možete pročitati na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.